Shopping Cart

Heb je vragen? Mail ons op info@laconic.nl

✈ Gratis verzending voor alle bestellingen boven50.00

✅ Vandaag besteld, morgen in huis

Over ons

Hoe wij gestart zijn

Jouw stijl is een unieke uitdrukking van jouw mentaliteit, de rest van de wereld zou dat moeten zien! Wij van Laconic geloven dat luxe ook toegankelijk moet zijn en dat kwaliteit of ontwerp het product niet onbetaalbaar moeten maken. We zijn begonnen met Laconic omdat wij weinig hoogwaardige accessoires konden vinden tegen eerlijke prijzen. Grotendeels is ofwel te prijzig, ofwel onderdeel van een massa productie met weinig smaak voor design. Tegenwoordig smeedt Laconic een nieuw pad in hoogwaardige modeaccessoires met onze branchekennis, oog voor design, kwaliteit en een oneindige zoektocht naar innovatie. Onze trotse klanten blijven ons dagelijks inspireren om continu een stap dichterbij onze missie te zetten, de missie om uw stijl uitdrukking continu te blijven transformeren aan de hand van de laatste trends.

Wat wij aanbieden

Wij geloven dat elke persoon op zijn of haar eigen manier uniek is, elke persoon bewandelt ongetwijfeld zijn eigen pad. Dat is de reden waarom wij veel aandacht besteden aan het creëren van unieke ontwerpen, onderscheidende modeaccessoires dat onze klanten continu fascineren.

Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit materialen, zodat u uw Laconic-producten voor altijd kunt dragen.

Wij van Laconic staan sterk achter de uitdrukking “Veel gezegd, met weinig worden”, wat tevens de betekenis is van onze merk in het Latijns. Laconic is een snelgroeiende online winkel opgericht door twee stijlvolle en ambitieuze ondernemers met een sterk oog voor details. Wij geloven ongetwijfeld in de kracht van uniek zijn en uitsteken.

Hierdoor bieden wij unieke handgemaakte modeaccessoires voor heren die op zoek zijn naar hoogwaardige en betaalbare artikelen. Onze voornaamste doel is om ons publiek aan te moedigen tot een niet ordinaire levensstijl!

Gratis verzending

Bij bestellingen boven €50

30 dagen ruilen

Ruilen is tot 30 dagen mogelijk

Wettelijke garantie

Verzekerd van een goed product

100% veilig afrekenen

iDeal / PayPal / Visa