Artikel retourneren

Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Of is het artikel niet de juiste maat? Bij Laconic heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de aankoop af te zien (wettelijk herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen.

Ruilen voor een andere maat of kleur is altijd gratis. Meld je retour/ruiling aan via de onderstaande formulier, je ontvangt binnen 24 uur een retourlink per e-mail. Aan de hand van deze link, kun je de retourlabel eenvoudig uitprinten. Plak deze retourlabel op de envelop en stuur het artikel retour.

Laconic behoudt het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten gebruikt of beschadigd zijn.

Volg de onderstaande stappen

Kijk of de retour aan de volgende voorwaarden voldoet. Verder zullen wij het volledige aankoopbedrag retourneren als de klant zich aan de volgende spelregels houdt:

  • De producten moeten onbeschadigd zijn. Passen mag natuurlijk wel.
  • De artikelen dienen te zijn verpakt in de onbeschadigde en originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk).

Let op! Retourneer je artikel zorgvuldig. Indien de retourzending beschadigd of verder is gebruikt dan nodig om het item te beoordelen kunnen wij een waardevermindering bij jou in rekening brengen.

Stap 1 | Retour aanmelden

Meld je ruiling of retour aan via het onderstaande formulier. Je ontvangt binnen 24 uur een retourlink per e-mail. Aan de hand van deze link, kun je de retourlabel eenvoudig uitprinten. Plak deze retourlabel op de envelop, stuur het artikel retour en bewaar de tracking & trace code als bewijs voor jezelf.

Stap 2 | Verpakking

Voeg de factuur bij het artikel in uw retourzending. U kunt de originele envelop gebruiken om de retourlabel op te plakken en zorg ervoor dat de envelop goed dicht is geplakt.

Stap 3 | Artikel terug sturen

Verzend uw retour (bijvoorbeeld via PostNL) naar:

Laconic v.o.f
Westpolderstraat 6
2652 KW, Berkel en Rodenrijs

LET OP: Bij het retour zenden zijn de verzendkosten terug naar Laconic voor rekening van de koper!

Retour | Ruiling aanmelden

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.