Artikel retourneren

Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Of is het artikel niet de juiste maat? Bij Laconic heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de aankoop af te zien (wettelijk herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen.

Ruilen voor een andere maat of kleur is altijd gratis. Meld je retour/ruiling aan via de onderstaande formulier, je ontvangt binnen 24 uur een retourcode per e-mail. Vul deze code in op het factuur en stuur het artikel retour.

Laconic behoudt het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten gebruikt of beschadigd zijn.

Volg de onderstaande stappen

Kijk of de retour aan de volgende voorwaarden voldoet. Verder zullen wij het volledige aankoopbedrag retourneren als de klant zich aan de volgende spelregels houdt:

  • De producten moeten onbeschadigd zijn. Passen mag natuurlijk wel.
  • De artikelen dienen te zijn verpakt in de onbeschadigde en originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk).

Let op! Retourneer je artikel zorgvuldig. Indien de retourzending beschadigd of verder is gebruikt dan nodig om het item te beoordelen kunnen wij een waardevermindering bij jou in rekening brengen.

Stap 1 | Retour aanmelden

Meld je ruiling of retour aan via het onderstaande formulier. Je ontvangt binnen 24 uur een retourcode per e-mail. Vul deze code in op het meegeleverde factuur en stuur het artikel retour.

Stap 2 | Verpakking

Voeg de factuur en retourformulier bij het artikel in uw retourzending. U kunt de originele envelop gebruiken en voldoende dichtplakken.

Stap 3 | Artikel terug sturen

Verzend uw retour voldoende gefrankeerd (bijvoorbeeld via PostNL) naar:

Laconic v.o.f
Westpolderstraat 6
2652 KW, Berkel en Rodenrijs

LET OP: Bij het retour zenden zijn de verzendkosten terug naar Laconic voor rekening van de koper!

Retour | Ruiling aanmelden

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.